Milli Savunma Üniversitesi Yetkililerinden Okulumuza Ziyaret...

Bugün Bursa'nın çeşitli okullarının katılımıyla 12.sınıflara yönelik MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) sınavı bilgilendirme toplantısı Eğitim Vadisi Kampüsü Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.

Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Tümgeneral Ertan İnaltekin,

Kara Harp Okulu Öğretim Görevlisi Albay Mustafa Tuğbey ,

Öğrenci Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Ziber ,

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet  Sezer,

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü  Metin Sezer , daha sonra okulumuzu ziyarette bulundular.

Keyifli geçen sohbet sırasında Milli Savunma Üniversitesi Yetkililerine,okulumuz  ve Spor Liseleri hakkında  genel bilgiler verildi.Devam eden Okul Sporları Müsabakaları ve okulumuzun başarıları konuşuldu..Okul Müdürümüz Osman Büyükkal  MSÜ sınavlarına girişte Spor Lisesi Öğrencilerine ek puan verilmesi konusunda öneriler de bulundu.Olumlu karşılanan bu önerinin öğrencilerimize fayda sağlaması amacıyla gerçekleşmesini dileriz.

Milli savunma Üniversitesi ve İl Milli Eğitim yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize girecekleri MSÜ sınavında başarılar dileriz.‍️‍️

09-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 18:21 - Görüntülenme: 147