Osman BÜYÜKKAL - MÜDÜR

1975 yılı Denizli Çivril doğumlu. İlk-orta ve lise öğrenimini Çivril’de tamamladı.

1998 yılında Celal Bayar Üniversitesi, Beden Eğitim Spor ve Yüksek Okulu, Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Konya ili Ahırlı ilçesi Akkise Kasabasında ve İstanbul’da öğretmen olarak görev yaptı. 2010 yılında Bursa Gürsu Ticaret Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ve Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra Feriha Uyar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevinde bulunmuştur.

1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren  İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulun’da Okul Müdürü olarak görev yaptı.

16.07.2019 tarihinde BTSO Celal Sönmez Spor Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başlamış ve halen görevine devam etmektedir.

Evli ve(biri erkek, ikisi kız) üç çocuk babasıdır.