BURSA / OSMANGAZİ - Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi

Erasmus+ Öğrenci Seçme Formu

Sevgili Öğrencilerimiz;

Avrupa'da bir okulda 5 gün sürecek bir eğitim faaliyetine katılabilmek için yapmanız gereken ilk adım aşağıdaki linkten Ön Başvuru doldurmaktır.

*Başvuru Formunu dolduran öğrenci sayısına oranla belirlenecek sayıda öğrenciler komisyon tarafından çeşitli görüşmelere alınacaktır.

*Değerlendirme süreci sonunda 4 öğrencimiz eğitim faaliyetine katılmaya hak kazanacaktır.

Heyecanı paylaşmak ve sorularınızı sormak için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın!

Erasmus+ Koordinatör Öğretmen:Ayben TOMRUK (Beden Eğitimi Öğretmeni)

Şimdiden hepinize keyifli bir süreç geçirmenizi dileriz.

"Sevgili öğrencilerimiz, Erasmus Hareketlilik Programı'na olan ilginiz bizleri mutlu ediyor! Ön başvuruların son 3 gününe özel olarak, 12. sınıf öğrencilerimizin de başvuru yapmasına olanak tanıdık. Ancak takvim değişikliği durumunda, seçilen 12. sınıf öğrencisi yedek adaylar arasına düşebilir. Bu nedenle formu doldururken bu detayı göz önünde bulundurmanız önemlidir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz!

Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 02.01.2024 20:10 - Görüntülenme: 281