Hayalinizdeki Deneyim İçin Hazır mısınız? Erasmus Hareketliliği Ön Başvuru Formu Yayınlandı!

Sevgili Öğrenciler,

Harika bir fırsat kapınızı çalıyor! Okulumuz, Bursa İl Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi Erasmus+ Areditasyonu, 2023 Konsorsiyumu ile birlikte Avrupa'yı keşfetmek üzere yola çıkıyor. Siz de bu unutulmaz maceraya katılmak ister misiniz?

Erasmus Hareketliliği'ne başvurmak için önce basit bir adım atmanız gerekiyor. İlk adımı atmak ve hayalinizdeki eğitim serüvenine yelken açmak için aşağıdaki ön başvuru formunu doldurun:

Erasmus+ Hareketliliği Ön Başvuru Formu

Bu formu doldurarak, sadece eğitimle değil aynı zamanda dünya kültürleriyle de dolu bir deneyime adım atmış olacaksınız. Unutmayın, sınırlarınızı aşmak ve yeni ufuklara yolculuk yapmak için her zaman bir başlangıç noktasına ihtiyaç vardır. İşte bu noktada siz devreye giriyorsunuz!

Erasmus Hareketliliği ile:

Farklı kültürleri tanıyacak,

Yeni eğitim yöntemlerini keşfedecek,

Uluslararası dostluklar kuracak,

Kendinizi daha iyi tanıma fırsatı bulacaksınız!

Başvurunuzu bekliyor ve sizleri bu heyecan dolu serüvene davet ediyoruz!

Not: Başvurular 05/01/2024 tarihine kadar alınacaktır.

Heyecanı paylaşmak ve sorularınızı sormak için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın!

Erasmus+ Koordinatör Öğretmen:Ayben TOMRUK (Beden Eğitimi Öğretmeni)

Yayın: 26.12.2023 - Güncelleme: 26.12.2023 20:08 - Görüntülenme: 406